SMS Ayarı Nasıl Yapılır ?

SMS Ayarlar ve Gönderim

Carilerinize hızlı, kolay ve ucuz bir yöntem ile SMS gönderimi yapabilirisiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey; Webticari Yazılım ile Entegre çalışan SMS sağlayıcıları ile görüşerek entegrasyon için gereken bilgileri almak olacaktır. SMS Sağlayıclarından alınan bilgiler ile Webticari SMS ayarları tanımlanır ve kullanıma hazır hale gelir.

Webticari Yazılım SMS Entegrasyon Firmaları

SMS Makinesi

CMFCELL

OPLAVUS

SANAL SANTRAL (Henüz Tamamlanmadı)

NETGSM

Bu yardım sayfasında her SMS sağlayısı için entegrasyon nasıl yapılır detaylı olarak anlatılacaktır. Lütfen dikkatlice okuyarak, işlemleri adım adım yapınız.

SMS Makinesi Entegrasyonu

SMS makinesi firması ile görüşerek entegrasyon bilgileri talep edilir. Aşağıdaki resimde olduğu gibi, Webticari programından Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Ayarları > SMS Ayarları  altından toplu SMS servisi alanına SMS Makinesi seçilir ve Bayi Kodu, Kimlik, Kullanıcı Adı ve Şifre alanına da almış olduğunuz bilgileri eksiksiz olarak giriş yapmanız gerekir.

CMFCELL Entegrasyonu

CMFCELL firması ile görüşerek entegrasyon bilgileri talep edilir.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi, Webticari programından Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Ayarları > SMS Ayarları  altından toplu SMS servisi alanına CMFCELL seçilir ve Bayi Kodu, Kimlik, Kullanıcı Adı ve Şifre alanına da almış olduğunuz bilgileri eksiksiz olarak giriş yapmanız gerekir.

 

OPLAVUS Entegrasyonu

OPLAVUS firması ile görüşerek entegrasyon bilgileri talep edilir. Aşağıdaki resimde olduğu gibi, Webticari programından Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Ayarları > SMS Ayarları  altından toplu SMS servisi alanına OPLAVUS seçilir ve Bayi Kodu, Kimlik, Kullanıcı Adı ve Şifre alanına da almış olduğunuz bilgileri eksiksiz olarak giriş yapmanız gerekir.

NETGSM Entegrasyonu

NETGSM firması ile görüşerek entegrasyon bilgileri talep edilir.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi, Webticari programından Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Ayarları > SMS Ayarları  altından toplu SMS servisi alanına NETGSM seçimeniz yeterli olacaktır.

NETGSM firması ile görüşerek entegrasyon bilgileri talep edilir.

Aşağıdaki resimde olduğu gibi, bu defa Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Ayarları > Sanal Santral  seçimi yapılır. Açılan pencerede Firma alanına NETGSM seçimi yapmalısız, ardından ilgili alanlara NETGSM firmasından aldığınız bilgileri girmelisiniz.

NETGSM panel görüntüsü aşağıdaki gibidir.

Önemli Notlar ve Kısayollar

Diğer yardım metinleri için arama yapınız